0751.764.088

Returnare

Returnarea produselor

In conformitate cu legislatia in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 de zile de la momentul livrarii returului.

Procedura de retur: 
Va rugam sa trimiteti un e-mail cu cererea de retur la adresa vanzari@i-like-it.ro, in care sa mentionati numele, datele de contact si numarul comenzii, precum si produsul vizat pentru returnare
Ambalati corespunzator produsul si atasati coletului o nota care sa cuprinda datele dumneavoastra de contact, precum si contul IBAN in care doriti restituirea contravalorii si beneficiarul contului.
Trimiteti produsul prin curier catre sediul nostru (judetul Olt, Slatina, Str. Basarabilor, Bl. 2BC, Parter, 0751764088). 
!Atentie! Nu trimiteti produsele prin Posta Romana!


Nu sunt acceptate pentru returnare produsele consumabile si sistemele cu licente software utilizate!
In cazul in care achizitionati sisteme cu licenta software, pentru a putea returna, va rugam sa nu activati licenta in cele 14 zile!